Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Til nytte for alle

BEDRIFTSAVTALE HOS MØLLER BIL

Møller Bil Haugesund tilbyr markedets mest komplette utvalg av vare- og personbiler og garanterer at du finner bilen som passer perfekt for deres behov. Valget er ditt, men vi gir deg gjerne gode råd på veien.


Møller Bil Haugesund ble etablert som Sannes & Co i 1936. Flyttet inn i nye moderne lokaler i 2005 og åpnet et topp moderne skade- og lakksenter i 2013. Bedriften består i dag av ca 100 ansatte og er regionens mest komplette bilhus, sentralt plassert på Raglamyr i Haugesund. Vi forhandler Skoda, Volkswagen og Audi samt Volkswagen nyttekjøretøy i eget nyttekjøretøysenter. Vårt verksted har spesialiserte team for alle våre bilmerker og sertifisert skade- og lakksenter som også tilbyr understellsbehandling.

Lang erfaring som solid støttespiller for næring og firmabil

Velg bilen som passer deg og din bedrifts behov best, og la oss ordne resten. Med bedriftsavtale hos Møller Bil kan du konsentrere deg om det du kan best, jobben din. Vi gir deg oversikt og et forutsigbart bilhold!

 

caddy

Volkswagen Caddy -  Kort 3,2 m3 eller Maxi 4,2 m3
Caddy er Norges mest kjøpte varebil i mange år og er praktisk, fleksibel og allsidig. Kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og har innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

Les mer om Caddy

transporter

Volkswagen Transporter - Kort 5,8m3 eller lang 6,7m3

Solid varebil med 3 seter foran og ekstra god produksjonskvalitet som danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort. Varerommet er imponerende praktisk og fleksibelt med god plass og sikring av nyttelast.
Les mer om Transporter

Crafter

Volkswagen Crafter - Fra 9,9m3 til 18,4m3

Eneste varebilen i sin klasse med parkering-og tilhengersassistent. 3,5 tonn tilhengervekt og du kan velge mellom forhjuls-, bakhjuls- eller 4MOTION firehjulstrekk kombinert med 8-trinns automatgir.
Les mer om Crafter

amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok er en pickup med maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter! Med andre ord - alt du forventer av en eksklusiv pickup i premiumklassen.
Premium Pickup: Kraftig 3.0 TDI V6 på 204 eller 258hk

Les mer om Amarok

 

lokalt interiørlokalt interiør

Møller Bil Haugesund tilbyr markedets mest komplette utvalg av vare- og personbiler og garanterer at du finner bilen som passer perfekt for deres behov. Valget er ditt, men vi gir deg gjerne gode råd på veien.

Kunden i førersetet

Den jevnlige kontakten med Møller Bil Haugesund skal oppleves på aller beste måte.

Som næringslivskunde vet vi hvert minutt uten bil betyr noe og vi vil derfor gi deg et forutsigbart bilhold – uten overraskelser. Vi kan tilby 24 timers mobilitetsgaranti, erstatningsbil ved verkstedbesøk og kontroll på alle kostnader for service og vedlikehold av bilparken.

Derfor velger du Møller Bil Haugesund
Vi finner løsninger rundt firmaets bilhold og skreddersyr en avtale tilpasset deres og ansattes behov.

Leasing gir et enklere bilhold og færre bekymringer. Ved Å lease kan du kjøre en flunkende ny og trygg bil uten å ta opp lån.

Billån ordner vi, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil kan du låne inntil 100 prosent av kjøpesummen hos oss. I og med at vi tar sikkerhet i bilen er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.

Biladministrasjon innebærer at Møller Bilfinans AS tar ansvar for at din bilpark driftes optimalt fra et kostnadsperspektiv. Vi håndterer alle bilrelaterte kostnader og sender en samlefaktura per måned. Biladministrasjon passer for deg om du har 10 biler eller flere. Alt på en faktura, sammen med vårt system Fleetweb.no gir deg maksimal kontroll med minimal administrasjon.

Forsikring av ny eller brukt bil kan vi tilby deg gjennom våre merkeforsikringer, som er tilpasset akkurat den bilmodellen du velger.

Gode annenhåndsverdier i markedet senker totalkostnadene.

 

Velkommen innom for en prat om hva vi kan tilby deg og din bedrift. Vi har åpent følgene dager:

Mandag - Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Avd Salg Nyttekjøretøy